Stress kan komme af mange ting. Langt de fleste forbinder det med at man har alt for travlt på arbejde og i familielivet, men faktisk kan stress også komme indefra, når vi er i ubalance, ikke følger den rigtige vej, og hele tiden bliver påvirket af andres humør, så måske bør du dykke en tur ned i det spirituelle og se på om du har evner inden for området.

Tag en clairvoyance uddannelse

Er du typen der fornemmer andres følelser lige så snart du træder ind et rum? Føler du ofte at der er andre tilstede end dig selv, får du energier fra de steder, du befinder dig osv. Så kan det være at du har clairvoyante evner, og du bør måske derfor overveje en clairvoyance uddannelse.

Hvis du vælger hele tiden at overhøre din krops signaler og tænker at det bare er dit indre kompas der er i uorden, så risikerer du nemlig at blive stresset og syg.

Hjælp dig selv før du hjælper andre

Du tænker måske at en clairvoyance uddannelse er for at kunne hjælpe og guide andre, men i første omgang er det faktisk noget du skal gøre for at hjælpe dig selv. I det øjeblik du begynder at forstå og blive lydhør overfor de energier du modtager vil du nemlig også kunne sende dem videre, og på den måde skaber de ikke hele tiden uro i dit eget hovede og din egen krop.

En clairvoyance uddannelse handler derfor mindst lige så meget om din egen balance som den handler om at guide andre.

Du kan mere end du tror

Vi mennesker har faktisk mange flere sider og evner end vi lige går og tror, og en af dem er faktisk vores intuition og evne til at kunne aflæse energier. Langt de fleste af os har bare lukket ned for den del, fordi vi jo i skolen og i livet lærer at det er de materielle ting vi skal fokusere på.

En clairvoyance uddannelse handler faktisk derfor blot om at åbne op for de ting dit sind, din krop og din hjerne faktisk allerede kan i forvejen.

Find den rigtige vej

Når vi bliver stressede og udkørte er det ofte kroppens måde at fortælle os på at vi har været på vej ned af den forkerte vej i mange år.

De fleste af os vælger dog at ignorere den lille stemme der undervejs prøver at råbe op, for der skal jo mad på bordet, regningerne skal betales, og i morgen skal ungerne jo spille fodboldkamp, og i næste weekend er der også den der fødselsdag for ikke at tale om alt vasketøjet.

Stress er en måde for din hjerne og hele din krop at sige stop på, og fortælle dig at nu er det på tide at tage en anden vej.

Er du villig til at prøve noget nyt, og vil du vide om clairvoyance uddannelsen måske er noget for dig, så klik her og læs mere om dine muligheder.